Warning: Undefined variable $picc in /home/laggose/public_html/wp-content/themes/seodr/template-simplehead.php on line 54

Om oss

70 år med en fortsatt stadig utveckling

Laggo har under flera decennier arbetat för att kunna erbjuda säkra och proffsiga arbetsredskap inom en rad olika branscher. Med tiden har verksamheten utvecklats och efter dryga 70 år fortsätter man stadigt att utvecklas. Nu i Gnosjö – mitt i den berömda Gnosjöandans centrum.

Laggo erbjuder ett brett produktsortiment där alla våra egna produkter är genomgående svensktillverkade. Tillverkningen sker i samspel med Gnosjöregionens framåtsträvande företag. Och vi kan med stolthet säga att när en produkt lämnar Laggo har den aldrig tidigare vistats utanför Gnosjöandan.

Utöver våra egentillverkade produkter är vi den enda svenska återförsäljaren av de danska kvalitetsvarumärkena Jumbo Stillads och Werner Ladders.

Laggos produkter återfinns inom ett flertal olika branscher där måleri-, industri och verkstads- samt byggbranschen är våra största kunder. Men vi tycker att alla ska ges möjligheten att använda säkra och kvalitativa proffsredskap. Därför finns stora delar av vårt sortiment på Bygghemma så att även hemmafixaren kan ta del av våra produkter.

På Laggo har vi alltid tagit tillvara det vi är bra på.
I vår del av världen är samarbete och klurighet styrkor.

För oss har det alltid varit viktigt med säkerhet för våra medarbetare och kunder. I all produktutveckling samarbetar vi med Arbetsmiljöverket och RISE, Research Institutes of Sweden, för att säkerställa största möjliga säkerhet hela vägen genom produktion fram till färdig leverans. Idag är samtliga av våra produkter certifierade enligt RISE vilket vidare bekräftar våra löften om hög kvalitet och säkerhet.